Sommarturnering tennis 2022

tennis_02

ikon_tennis

 

Välkommen till Ljusterömästerskapen i tennis 2022

Anmäl dig senast 17 juli till Ljusterö IS klubbmästerskap i tennis. Tävlingen är avsedd för ”motionsspelare” och spelas under tre dagar 22-24/7 i dessa klasser:

– Juniorsingel pojkar/flickor
– Herrsingel/öppen klass motion
– Damsingel motion
– Generationsdubbel
– Dubbel öppen klass (herrar, damer, junior, mixed)

Antalet klasser som genomförs beror på antalet anmälda deltagare. Alla spelare i respektive klass är garanterade minst två matcher. Priser till alla vinnare och alla deltagande juniorer.

För att alla matcher ska hinnas med under tre dagar så kommer deltagarantalet att vara begränsat så tveka inte att anmäla dig i tid. Först till kvarn gäller…..

När
Fredag – söndag 22-24/7
Preliminära speldagar är för juniorsingel och generationsdubbel 22/7, damsingel och herrsingel/öppen klass 23-24/7, dubbel öppen klass 24/7.

Anmälningsavgifter
– 100 kr för juniorsingel
– 250 kr för herr- och damsingel
– 250 kr/par i dubbel för seniorer
– 200 kr/par i generationsdubbel

Avgiften betalas med Swish till Ljusterö IS 123 085 81 83. Skriv ”KM-Tennis” som meddelande och visa upp för tävlingsledningen på plats.

Medlemsavgift
Obs. Du måste också vara medlem i Ljusterö IS för att få delta. Föreningen står för driften av tennisbanorna och övrig verksamhet på Laggarsviks IP. Se sidan medlemsskap för mer information >

Anmälan
Anmälan görs senast 17 juli klockan 23.59 via e-post till ljusterois@gmail.com eller på anmälningslistor vid IP.
Om du är junior måste du ange din ålder. Om ålders/nivåskillnaderna blir för stora i juniorklassen delas den upp i olika klasser.