Resultat: Sommarturnering tennis 2023

tennis_02

 

Ljusterömästerskapen i tennis avgjordes i helgen 21-23/7 i perfekt tennisväder på våra två grusbanor på Laggarsviks IP. Drygt 50 deltagare i fem olika klasser gjorde upp om dom åtråvärda pokalerna i inte mindre än 57 matcher, tangerat rekord i antal matcher. Det bjöds på strålande spel och härliga fighter på högsta nivå inför en entusiastisk publik.
Här är finalresultaten.

  • Släktdubbel: Martin Stenhoff/Christer Jansson – Richard/Fred Nordström 6-3
  • Dubbel öppen klass: Erik Qvist/Anders Larsson – Stefan Grahn/Joakim Wang Erlandsson 6-2
  • Damsingel: Helen Wohlpert – Fina Frigell 6-1
  • Singel öppen klass: Adam Kasteskog – Martin Stenhoff 7-5
  • Juniorsingel: Benjamin Shaps – Lukas Karlsson 4-3

Stort tack till alla deltagare och till publiken och välkomna tillbaka nästa år igen!
Tävlingsledningen

släktdubbel_2023 damsingel_2023

Deltagarna i släktdubbel och damsingel.

 

ikon_tennis

Välkommen till Ljusterömästerskapen i tennis 2023

Anmäl dig senast 16 juli till Ljusterö IS klubbmästerskap i tennis. Tävlingen är avsedd för ”motionsspelare” och spelas under tre dagar 21-23/7 i dessa klasser:

– Juniorsingel pojkar/flickor
– Herrsingel/öppen klass motion
– Damsingel motion
– Släktdubbel
– Dubbel öppen klass (herrar, damer, junior, mixed)

Antalet klasser som genomförs beror på antalet anmälda deltagare. Alla spelare i respektive klass är garanterade minst två matcher. Priser till alla vinnare.

För att alla matcher ska hinnas med under tre dagar så kommer deltagarantalet att vara begränsat så tveka inte att anmäla dig i tid. Först till kvarn gäller…..

När
Fredag – söndag 21-23/7
Preliminära speldagar är för juniorsingel och släktdubbel 21/7, damsingel och herrsingel/öppen klass 22-23/7, dubbel öppen klass 23/7.

Anmälningsavgifter
– 100 kr för juniorsingel
– 250 kr för herr- och damsingel
– 250 kr/par för dubbel öppen klass
– 200 kr/par för släktdubbel

Avgiften betalas med Swish till Ljusterö IS 123 085 81 83. Skriv ”KM-Tennis” som meddelande och visa upp för tävlingsledningen på plats.

Medlemsavgift
Obs. Du måste självklart också vara medlem i Ljusterö IS för att få delta. Föreningen står för driften av tennisbanorna och övrig verksamhet på Laggarsviks IP. Se sidan medlemsskap för mer information >

Anmälan
Anmälan görs senast 16 juli klockan 23.59 via e-post till ljusterois@gmail.com eller på anmälningslistor på IP. Ange vilken/vilka klasser anmälan gäller.
Om du är junior måste du ange din ålder. Om ålders/nivåskillnaderna blir för stora i juniorklassen delas den upp i olika klasser.