Sommarturnering tennis 2024

tennis_02

ikon_tennis

Välkommen till Ljusterömästerskapen i tennis 2024

Anmäl dig senast 14 juli till Ljusterö IS klubbmästerskap i tennis. Tävlingen är avsedd för ”motionsspelare” och spelas under tre dagar 19-21/7 i dessa klasser:

– Juniorsingel pojkar/flickor
– Herrsingel/öppen klass
– Damsingel
– Släktdubbel
– Dubbel öppen klass (herr, dam, mixed)

Obs. nytt för i år är att vi också startar en ny klass öppen Veteransingel 65+

Antalet klasser som genomförs beror på antalet anmälda deltagare. Alla spelare i respektive klass är garanterade minst två matcher. Vid förlust i första matchen så får man spela en s.k bakåtmatch.

För att alla matcher ska hinnas med under tre dagar så kommer deltagarantalet att vara begränsat så tveka inte att anmäla dig i tid. Först till kvarn gäller…..

När
Fredag – söndag 19-21/7
Preliminära speldagar är för juniorsingel, herrsingel 1a omgång och veteran 19/7, herrsingel, damsingel och släktdubbel 20/7, herrsingel, damsingel och dubbel öppen klass 21/7.

Anmälningsavgifter
– 100 kr för juniorsingel
– 250 kr för herr-, dam- och veteransingel
– 250 kr/par för dubbel öppen klass
– 200 kr/par för släktdubbel

Avgiften betalas med Swish till Ljusterö IS 123 085 81 83. Skriv ”KM-Tennis” som meddelande och visa upp för tävlingsledningen på plats.

Medlemsavgift
Obs. Du måste självklart också vara medlem i Ljusterö IS för att få delta. Föreningen står för driften av tennisbanorna och övrig verksamhet på Laggarsviks IP. Se sidan medlemsskap för mer information >

Anmälan
Anmälan görs senast 14 juli via e-post till ljusterois@gmail.com eller på anmälningslistor på IP. Ange vilken/vilka klasser anmälan gäller.
Om du är junior måste du ange din ålder. Om ålders/nivåskillnaderna blir för stora i juniorklassen delas den upp i olika klasser.