Tennis

tennisball

Ljusterö IS har tre tennisbanor på Laggarsviks IP. En hardcourtbana som vanligtvis öppnar i april och är öppen till början av november. Dom två grusbanorna öppnar oftast i mitten/slutet på maj och är öppna till början av oktober, beroende på väder och temperatur.

Boka en tennisbana via MATCHi.se

Du bokar en tennisbana enkelt på nätet via MATCHi.se, där du registrerar ett användarkonto och betalar med kontokort. Från MATCHis websida söker du upp anläggningen för Ljusterö IS – Tennis (spar som favorit) och fyll i dina uppgifter där och om du är medlem eller inte. Sedan är det bara att komma och spela på sin bokade tid. Bokning kan också göras genom appen MATCHi som hämtas i App Store, förutsatt att man har registrerat sitt konto på MATCHi.se. Medlemsskap i Ljusterö IS ger rabatterade priser och det går också att betala genom MATCHi.

PRISER TENNISBANOR 2024

  • Strötid medlem                           120 kr/timme
  • Strötid icke medlem                   170 kr/timme
  • Klippkort medlem 10 timmar    900 kr
  • Säsongskort medlem                 1 600 kr

Återbetalning vid regn
Om du har bokat en tid och banan sen blir ospelbar på grund av regn eller dåligt väder mejla ljusterois@gmail.com eller skicka ett sms till Stefan Grahn, tennisansvarig 070-497 44 23 så får du kompensation med ett extra klipp på ditt konto. Spela heller inte på banorna om dom är blöta då blir dom förstörda.

Minitennis, Pingis, Innebandy och Street Basket
I hockeyrinken finns sommartid en minitennisbana med ett nät utplacerat och där finns också juniorracketar och bollar för utlåning. Du kan stå och bolla med en kompis gratis det är ett bra hjälpmedel om du vill träna bollträff utan att förbruka en bokning. Är du själv kan du bolla mot ett plank som är monterat vid rinkens ena sida. Det finns också klubbor, bollar och mål för innebandy och en basketkorg ”Street Basket”. Racketar, bollar och klubbor för utlåning ligger i en låda i rinken och vi är mycket tacksamma om allt läggs tillbaka efter användning så att inte grejerna försvinner. Obs. ingen fotbollstennis över minitennisnätet det går sönder då.

Det finns också ett pingisbord som står strax utanför rinken. Där finns också rack och bollar för utlåning i fack på bordets sidor. Vänligen lägg tillbaka efter användning.

Tennisansvarig: Stefan Grahn tel 070-497 44 23 e-post ljusterois@gmail.com