Tennis

tennisball

ikon_tennisLjusterö IS har två mycket bra grusbanor vid idrottsplatsen i Laggarsvik. Observera att vi från måndag 2 juli 2018 byter till ett digitalt bokningssystem, MATCHi.se. Gå in på sidan och registrera ett användarkonto, sen går det bra att boka online. För spel fram till 1 juli kan man boka med dom gamla tenniskupongerna som säljs hos Hyreshuset i Bolby.

Till sommaren 2017 förbättrade vi våra banor med helt nya linjer, och under 2018 har en allmän uppfräschning gjorts av idrottsplatsen.

Boka en tennisbana via MATCHi.se

Du bokar en tennisbana enkelt på nätet via MATCHi.se, där du registrerar ett användarkonto och betalar med kontokort. Sök också upp anläggningen för Ljusterö IS – Tennis (spar som favorit) och fyll i dina uppgifter där och om du är medlem eller ej. Gäller tider från och med 2 juli 2018. Sedan är det bara att komma och spela på sin bokade tid. De gamla tenniskupongerna är giltiga till och med söndag 1 juli 2018. Bokning kan också göras genom appen MATCHi som hämtas i App Store, förutsatt att man har registrerat sitt konto på MATCHi.se.

PRISER TENNISBANOR 2018

  • Strötid medlem:              110 kr/timme och bana
  • Strötid icke medlem:      165 kr/timme och bana
  • Klippkort medlem 10 timmar:  850 kr
  • Säsongskort medlem: 1 500 kr

Lös in dina gamla tenniskuponger

Om du har tenniskuponger kvar efter 1 juli så kan du lösa in dom senast 1 augusti och få dom överförda till ett digitalt klippkort på MATCHi.se. Kontakta Stefan Grahn tennisansvarig 070-497 44 23 eller mejla ljusterois@gmail.com. Vi lägger sen in motsvarande antal bokningar på klippkortet men ni måste själva ha registrerat ett användarkonto på MATCHi.se.

Återbetalning vid regn

Om du har bokat en tid och banan sen blir ospelbar på grund av regn eller storm mejla ljusterois@gmail.com så får du kompensation med ett extra klipp på ditt konto. 

Minitennis och Street Basket
I ishockeyrinken finns sommartid en minitennisbana med ett nät utplacerat och där finns också juniorracketar och bollar för utlåning. Du kan stå och bolla med en kompis gratis det är ett bra hjälpmedel om du vill träna bollträff utan att förbruka en bokning. Är du själv kan du bolla mot ett plank som är monterat vid rinkens ena sida. Nytt för i år är också att vi har en basketkorg ”Street Basket”. Racketar, tennisbollar och basketbollar ligger i en låda i rinken och vi är mycket tacksamma om allt läggs tillbaka efter användning så att inte grejerna försvinner.