Tennis

tennisball

ikon_tennisLjusterö IS har två mycket bra grusbanor vid idrottsplatsen i Laggarsvik.

Boka en tennisbana via MATCHi.se

Du bokar en tennisbana enkelt på nätet via MATCHi.se, där du registrerar ett användarkonto och betalar med kontokort. Från MATCHis websida söker du upp anläggningen för Ljusterö IS – Tennis (spar som favorit) och fyll i dina uppgifter där och om du är medlem eller inte. Sedan är det bara att komma och spela på sin bokade tid. Bokning kan också göras genom appen MATCHi som hämtas i App Store, förutsatt att man har registrerat sitt konto på MATCHi.se. Medlemsskap i Ljusterö IS ger rabatterade priser och det går också att betala genom MATCHi.

PRISER TENNISBANOR 2019

  • Strötid medlem:                           110 kr/timme och bana
  • Strötid icke medlem:                   165 kr/timme och bana
  • Klippkort medlem 10 timmar:    850 kr
  • Säsongskort medlem:                 1 500 kr

För er som under säsongen 2018 fick gamla tenniskuponger överförda till ett digitalt klippkort så gäller dessa klipp även under årets säsong 2019, så se till att använda dom.

Återbetalning vid regn
Om du har bokat en tid och banan sen blir ospelbar på grund av regn eller dåligt väder mejla ljusterois@gmail.com eller skicka ett sms till Stefan Grahn, tennisansvarig 070-497 44 23 så får du kompensation med ett extra klipp på ditt konto. Spela heller inte på banorna om dom är blöta då blir dom förstörda.

Minitennis, Pingis och Street Basket
I ishockeyrinken finns sommartid en minitennisbana med ett nät utplacerat och där finns också juniorracketar och bollar för utlåning. Du kan stå och bolla med en kompis gratis det är ett bra hjälpmedel om du vill träna bollträff utan att förbruka en bokning. Är du själv kan du bolla mot ett plank som är monterat vid rinkens ena sida. Det finns också en basketkorg ”Street Basket”. Racketar, tennis- och basketbollar för utlåning ligger i en låda i rinken och vi är mycket tacksamma om allt läggs tillbaka efter användning så att inte grejerna försvinner. Obs. ingen fotbollstennis över minitennisnätet.

Nytt fr.o.m augusti 2019 är också ett pingisbord som står strax utanför rinken. Där finns också rack och bollar för utlåning i fack på bordets sidor. Vänligen lägg tillbaka efter användning.