Tennis

tennisball

ikon_tennisBåda tennisbanorna är nu öppna för säsongen! Observera att vi har nytt försäljningsställe för tenniskuponger i år – Hyreshuset.

Ljusterö IS har två mycket bra grusbanor vid idrottsplatsen i Laggarsvik.

 Boka en tennisbana

För att boka en tennisbana köper du först en kupong hos Hyreshuset i Bolby. Hyreshuset har öppet 7-17 vardagar och 9-14 på lördagar. Ljusterö IS-medlemmar får köpa kuponger till rabatterat pris, men även du som inte är medlem kan köpa kupong och använda tennisbanorna. Det är samma pris oavsett ålder. Det finns också ett förmånligt alternativ till dig som spelar mycket: vid köp av 10 kuponger vid samma tillfälle så får du 25 procent rabatt.

Du bokar en tennisbana genom att klistra en kupong (försedd med sitt namn, datum  och telefonnummer) på schemat som finns uppsatt på en bodvägg på Laggarsviks IP. Boden finns ungefär mittemot ingången till tennisbanorna. Sedan är det bara att komma och spela på sin bokade tid.

Tenniskuponger

PRISER PÅ TENNISKUPONGER 2018

  • Medlem (vit kupong):              100 kr/kupong eller 750 kr för 10 kuponger
  • Icke medlem (gul kupong):         150 kr/kupong

Till sommaren 2017 förbättrade vi våra banor med helt nya linjer, och en allmän uppfräschning av idrottsplatsen. Trots det kommer priserna för att spela tennis vara samma som under 2017, men kan komma att höjas något kommande år.

Om du har bokat en tid och banan sen blir ospelbar på grund av regn, kan du höra av dig till Bisse Thyrberg på telefon 070-877 77 84 eller Stefan Grahn 070-497 44 23, så får du en ny. 

I ishockeyrinken finns sommartid ett minitennisnät placerat. Där kan du stå och bolla med en kompis gratis. Nätet i hockeyrinken är också ett bra hjälpmedel om du vill träna bollträff med ditt barn utan att förbruka en kupong. Är du själv kan du bolla mot ett plank som är monterat vid hockeyrinken ena sida.