Sommarfotboll 2021

bild-fotboll
Välkommen till Ljusterö IS klassiska sommarfotboll 2021.

Start måndag 21 juni! Alla deltagare, tjejer som killar,  till 15 år är välkomna att delta på Ljusterö IS sommarfotboll på Laggarsviks IP. Vi träffas och spelar varje måndag och torsdag hela sommaren med start måndagen den 21 juni och festlig avslutning torsdagen den 12 augusti.

  • Alla som är födda 2013-2016 träffas kl 18.00 och spelar till ca 19.00
  • Alla som är födda 2006-2012 träffas kl 19.00 och spelar till ca 20.00

Självklart om man är född i gränslandet får man spela med sina kompisar i någon av de andra grupperna och kan byta grupp om nivån inte överensstämmer med sin egen nivå.

Anmälan: Deltagaravgift 125 kr för hela sommaren som Swishas till 1230858183 eller betalas till bankgiro 490-2664 före första träningen. Skriv deltagarens namn och födelseår som meddelande.

Deltagare måste också vara medlem i Ljusterö IS och om deltagaren inte redan är medlem ska avgiften betalas samtidigt som deltagaravgiften. 125 kr per junior eller 400 kr för ett familjemedlemskap. Om familjemedlemskap, skriv även i mejlet vilka personer som omfattas av familjemedlemskapet samt deras personnummer.

Fyll i anmälningsblanketten
Alla deltagare måste fylla i den här blanketten och lämna vid första träningen i kiosken på Laggarsviks IP eller mejla den innan första träningen till e.c.50@live.se

Kiosken öppen – glöm inte vattenflaska
Medtag egen vattenflaska till träningen då det inte finns dricksvatten vid Laggarsviks IP.

Kiosken kommer vara öppen vid varje tillfälle och erbjuda bland annat kaffe/te/dricka, hembakat fikabröd och glass. Betalning sker med Swish.

 

Vid frågor, maila sommarfotboll@ljustero-is.se eller ring Göran Claeson på 0734-400 362.

Hjärtligt välkomna till ännu en härlig fotbollssommar!


OBS! Vi är alla medvetna om pandemins påverkan på samhället och vi ber alla deltagare att ha respekt för varandra och när ni inte är på fotbollsplanen, se till att ni följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller avstånd till varandra oavsett om det är som åskådare eller i kön till kiosken. Det kommer vara några nya rutiner vid ankomst så se till att följa instruktionerna från Ljusterö IS representanter på plats.