Ny tennisbana på Laggarsviks IP

Hej alla tennisspelare på Ljusterö!

Vi planerar för en tredje tennisbana, vill du vara med? 

Som ni alla säkert märkt under sommaren så har vi aldrig haft så många spelare på våra två grusbanor. Många deltog i vår populära tennisskola men det var också fullbokat både före och efter vilket tyder på att vi är många som vill spela vilket är fantastiskt roligt. Men, vi börjar växa ur kostymen. Vi tror att en bana till (hardcourt) inte bara skulle kunna öka kapaciteten under högsäsong utan också förlänga säsongen både nu på hösten och på våren. Ljusterö IS äger marken runt Laggarsviks IP så möjligheterna är goda att anlägga ytterligare en bana.

Var med och stötta projektet

Detta kräver givetvis investeringar som vi inte klarar utan hjälp i form av bidrag som vi aktivt söker nu men vi har också behov av sponsorer för att göra utbyggnaden möjlig. Vi vänder oss därför till er våra spelande medlemmar för att se om det finns intresse för att hjälpa till antingen som företagssponsor, målgruppen är attraktiv med en köpstark deltagarskara eller som plakettsponsor, som familj eller privatperson. Vi avser att ha plaketter på guld-, silver- och bronsnivå. Den stora plaketten (guld) som kommer att sitta på banan skulle kosta 25’ eller frivilligt belopp därutöver, silverplaketten skulle kosta 10’ och brons 2’. Förutom äran att få sitt namn på en plakett är ett förslag att dom som köper in sig på en silver eller guldplakett även får ett säsongskort till reducerat pris under att antal år.  Självfallet kan man också bidra anonymt om det känns bättre.

Har vi tänkt rätt? Är det en bra idé att bygga ut? Är vi några som vill hjälpa till med en grundplåt till detta spännande projekt? Maila gärna era tankar, idéer och ange gärna (icke bindande) om ni kan tänka er att bidra på någon nivå.

Som sagt, hör av er! Frågor, inspel eller glada tillrop.

Tennissektionen Ljusterö IS

Tennisansvarig: Stefan Grahn 070 497 44 3

ljusterois@gmail.com